Regió   Comarca/Barri   Tipus   Entrada Sortida Persones

Cases Rurals a la Catalunya Interior

 

Preciosa casa aïllada en una zona prepirinenca, rodejada de bosc, rius i tranquil·litat. Gran espai per jugar i descansar amb barbacoa, piscina privada i porxo. Wifi. Propera al Forat del Bulí, Andorra, el Cadí, Llac d'Aigüestortes, entre altres.
    8   10,0  

Preu des de:
185 €/Nit

Reservar
Petita casa de pedra, totalment independent, en un nucli envoltat de boscos. Disposa de calefacció i wifi. Entorn ideal per practicar esports d’aigua i d’aventura. Zones de rius aptes pel bany.
    4   9,6  

Preu des de:
83 €/Nit

Reservar
Casa aïllada i totalment restaurada. Envoltada de boscos i camps de blat, té unes fantàstiques vistes sobre les muntanyes que l'envolten. Piscina privada i barbacoa.
    16   9,6  

Preu des de:
213 €/Nit

Reservar
Casa de colònies integra amb dret a cuina, piscina privada i un camp per practicar esports. Situada a Montsonís Foradada, Artesa de Segre a 3km.
    44   600 m²  

Preu des de:
210 €/Nit

Reservar
Casa de pedra independent amb piscina exterior privada i barbacoa. Activitats a peu i bicicleta. Esports aquàtics a la vall del riu Rialb.
    14   150 m²  

Preu des de:
215 €/Nit

Reservar
Casa de pedra independent i aïllada. Piscina exterior, barbacoa i jardí privat. Situada a Baronia de Rialb, 25 km Ponts i 60 km Balaguer.
    4   100 m²   9,6  

Preu des de:
83 €/Nit

Reservar
Casa situada en un entorn molt tranquil a la Baronia de Rialb, Noguera. Esplèndida piscina, barbacoa, zona de jocs amb cistella, ping pong i futbolín.. ideal per descansar.
    12   150 m²   10,0  

Preu des de:
178 €/Nit

Reservar
Masia aïllada envoltada de bosc i amb un petit riu a pocs metres de la casa. Disposa d'animals de granja (rucs, galls i gallines). També hi ha un petit hort. La casa té xemeneia, ping-pong i disposa de WIFI. Entorn on es poden practicar activitats d'aigua (barranquisme, kayac, pesca...) i senderisme. Ideal per descansar i desconnectar de la rutina.
    11   9,6  

Preu des de:
172 €/Nit

Reservar
Casa aïllada en una zona prepirenaica, situada al costat del pantà de Rialb. Espai per jugar i descansar amb barbacoa, piscina privada i porxo. Lloc ideal para la practica del barranquisme (Forat del Bulí) o realitzar innombrables rutes a peu, bicicleta o en piragua ...
    8  

Preu des de:
174 €/Nit

Reservar

Últims tweets

Agenda

04/02/2016
Carnaval

15/01/2016
Fiesta de Sant Antoni de Ascó