Regió   Comarca/Barri   Tipus   Entrada Sortida Persones

Festes de Santa Eulàlia

Festes de Santa Eulàlia - Fires, festes, cultura, música, esports... l'actualitat a Catalunya | Vine a visitar Catalunya

Del 7 al 9 de febrer, Barcelona celebra les Festes de Santa Eulàlia, la Festa Major d’hivern en honor de la copatrona de la ciutat.

Les activitats que hi tenen lloc provenen, en la seva major part, de la cultura popular de Barcelona: gegants, capgrossos, colles sardanistes, diables i bèsties de foc de la ciutat omplen de vida els carrers. Enguany, a més, s’hi podran veure representants del seguici festiu de Cardona, ciutat convidada d’aquesta edició.

 

D’altra banda, des de fa uns quants anys, les festes de Santa Eulàlia van acompanyades del festival LLUMBCN, que converteix la ciutat en un llenç gegantí on els creadors de la ciutat dibuixen les seves obres amb les tècniques més avantguardistes.

 

El parc de la Ciutadella, la plaça de Sant Jaume, diversos patis de Ciutat Vella i les façanes d’edificis emblemàtics de Barcelona seran els escenaris d’aquest festival, que mostra una ciutat nova en què els edificis es transformen i els petits racons cobren vida. Voleu veure plorar Santa Eulàlia amb llàgrimes de gel damunt d’una façana? Sortiu a descobrir les mil cares de la ciutat en aquestes festes!

 

Entreu al web de les festes per a saber-ne més i consultar-ne el programa complet: www.santaeulalia.bcn.cat

 

Últims tweets

Agenda

4/2/2016
Carnaval

15/1/2016
Fiesta de Sant Antoni de Ascó