Regió   Comarca/Barri   Tipus   Entrada Sortida Persones

Festival de Circ de Figueres

Festival de Circ de Figueres - Fires, festes, cultura, música, esports... l'actualitat a Catalunya | Vine a visitar Catalunya

El Festival de Circ de Figueres se celebra del 20 al 24 de febrer i presenta 24 espectacles realitzats per 75 artistes de 14 països diferents.

Aquesta tercera edició del festival porta nous espectacles, inèdits a Europa, a Figueres i va agafant ressò, dins i fora de les seves fronteres; multitud de ciutadans de França, Argentina o Japó han comprat entrades per a gaudir-ne. És per això que el festival no para de créixer, tant en nombre d’espectacles com d’artistes i països participants.

 

Una de les novetats d’enguany és que per primera vegada a Europa es podrà veure una actuació de la Troupe del Circo Nacional de Pyongyang, Corea del Nord, una de les companyies més prestigioses del món.

 

I per tal d’acostar el festival a la ciutat que l’acull, aquest any s’ha programat una vintena d’actes gratuïts com conferències o actuacions de carrer, de manera que l’ambient festiu serà palpable a tots els racons de Figueres.

 

Contorsionistes, humor, equilibristes... si us agrada el circ de qualitat, no us perdeu perdre el Festival de Circ de Figueres!

 

www.festivaldelcirc.com

 

Últims tweets

Agenda

4/2/2016
Carnaval

15/1/2016
Fiesta de Sant Antoni de Ascó