Regió   Comarca/Barri   Tipus   Entrada Sortida Persones

Festival de Jazz de Terrassa

Festival de Jazz de Terrassa - Fires, festes, cultura, música, esports... l'actualitat a Catalunya | Vine a visitar Catalunya

La 33a edició del Festival de Jazz de Terrassa porta 25 concerts i multitud d’activitats, que tindran lloc entre el 13 i el 30 de març.

L’escena musical catalana i internacional torna a l’escenari d’aquest festival, que s’obrirà amb la presentació de l’últim disc de Víctor de Diego Trio, “Tribute”. Altres formacions també hi presentaran els seus nous projectes, com Carme Canela & Joan Monné Trio o el saxofonista Guim Garcia-Balasch.

 

Altres grups que passaran per l’escenari del Festival de Jazz de Terrassa són el trio francès RST, Cedric Burnside, el guitarrista Bill Frisell, la trompetista Terell Stafford (que revisarà l’obra de Billy Strayhon), el Girona Jazz Project (que ho farà amb Charlie Parker) y la Barcelona Jazz Orquestra (que recuperarà repertori inèdit de la Dizzy Gillespie Big Band).

 

Més de 250 músics i gairebé una vintena de localitzacions donaran forma a aquesta nova edició, en què la Nova Jazz Cavaseguirà tenint un paper fonamental. Les activitats paral·leles (sessions de cinema, exposicions, conferències, classes i concerts) tindran lloc a diferents llocs de Terrassa.

 

Per últim, cal destacar que el Picnic Jazz Vallparadís continua sent una de les principals apostes del festival, un concert gratuït a l’aire lliure que aquest any estarà amenitzat per la Locomotora Negra i Marina Tuset, Jordi Rabascall Quintet i la Travelin’ Brothers Big Band.

 

A la pàgina del festival podeu consultar la programació completa: www.jazzterrassa.org.

 

Últims tweets

Agenda

4/2/2016
Carnaval

15/1/2016
Fiesta de Sant Antoni de Ascó