Regió   Comarca/Barri   Tipus   Entrada Sortida Persones

Festival de la Porta Ferrada

Festival de la Porta Ferrada - Fires, festes, cultura, música, esports... l'actualitat a Catalunya | Vine a visitar Catalunya

Fins el 23 d’agost, Sant Feliu de Guíxols (Girona) acull el 52è Festival de la Porta Ferrada. Més d’una vintena d’actuacions hi tindran lloc en cinc espais diferents.

El Festival de la Porta Ferrada és el més antic de Catalunya, amb cinquanta anys d’història, i ofereix una programació molt variada, que tot i que se centra especialment en la música també inclou altres arts escèniques. Les actuacions estan pensades per a tots els públics i tindran lloc a cinc espais diferents de Sant Feliu de Guíxols.

 

Música clàssica, jazz, pop, cançó d’autor, teatre i dansa són les propostes per a l’edició d’enguany, que vol seguir fidel a la seva trajectòria i alhora impulsar noves línies d’activitat i projecció exterior.

 

Entre les actuacions més destacades trobem l’únic concert a Catalunya de Belle & Sebastian o l’actuació de Crystal Fighters, que acaben de tocar a Barcelona amb les entrades agotades. Altres actuacions destacades són les Els amics de les arts, Malú o Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernandez Miró.

 

Però a més d’aquestes actuacions, s’han programat diversos concerts a espais emblemàtics com la plaça del Mercat, l’Espai Carmen Thyssen o alguns patis de cases particulars. Aquests, emmarcats dins del cicle Música a la ciutat, seran totalment gratuïts. La música omplirà aquests espais de la mà de grups com Blaumut o el violinista David Morata amb Partites y doubles de Bach.

 

El festival també té una secció de teatre en què actuaran Andreu Buenafuente i Berto Romero amb l’espectacle “Nadie sabe nada” i Joaquim Bosch i Jaume Boixaderes amb l’obra “El Crèdit”, entre d’altres. I pel que fa a la dansa, el Ballet Victor Ullate interpretarà l’espetacle “Samsara”.

 

Podeu consultar la programació completa al web del Festival de la Porta Ferrada: www.portaferrada.com

 

Últims tweets

Agenda

4/2/2016
Carnaval

15/1/2016
Fiesta de Sant Antoni de Ascó