Regió   Comarca/Barri   Tipus   Entrada Sortida Persones

Festival Internacional Dixieland Tarragona

Festival Internacional Dixieland Tarragona - Fires, festes, cultura, música, esports... l'actualitat a Catalunya | Vine a visitar Catalunya

Del 7 al 13 d’abril torna la 20a edició del Festival Internacional de Dixieland a Tarragona.

Des d’aquest proper dilluns i fins diumenge següent la 20a edició del festival Dixieland 2014 ens oferirà una programació amb més de 100 músics i 70 activitats distribuïdes en quaranta espais diferents de la ciutat. 

 

L’edició d’enguany celebra el seu vintè aniversari i per primera vegada s’obrirà a nous estils musicals així com a noves disciplines artístiques, com la pintura, la dansa, el teatre o la gastronomia que complementaran la oferta cultural del festival.

 

La programació del festival ens porta tant músics de renom internacional com joves talents del territori, entre els quals destaquen: Randy Greer, Perico Sambeat, Llibert Fortuny, Matteh Simon, Joan Chamorro, Andrea Motis, Mariano Steinberg, Marco Mezquidi, i bandes com The Excitements, Tarragona Dixie Festival All Star o La banda la Maria.

 

Si en voleu consultar la programació completa, entreu al web del Festival Internacional Dixieland Tarragona:  http://www.tarragona.cat//cultura/teatre-dansa-musica/musica/festival-dixieland

 

Últims tweets

Agenda

4/2/2016
Carnaval

15/1/2016
Fiesta de Sant Antoni de Ascó