Regió   Comarca/Barri   Tipus   Entrada Sortida Persones

PRIMAVERA SOUND 2014

PRIMAVERA SOUND 2014 - Fires, festes, cultura, música, esports... l'actualitat a Catalunya | Vine a visitar Catalunya

El festival Primavera Sound porta a Barcelona el millor de la música internacional fins el 31 de maig. El recinte del Fòrum acull aquest reconegut festival, que ja va per la seva 14a edició.

El Primavera Sound és un dels festivals musicals de més renom a nivell europeu. Enguany, hi haurà gairebé 250 concerts, entre els quals destaquen els d’artistes com Arcade Fire, Pixies, Queens of the Stoneage o Caetano Veloso.

 

El festival inclou un bon nombre de grups espanyols, i aquest any compta amb les actuacions de grups tan destacats com El Petit de Cal Eril, Standstill o Za!. Però a més dels grups més coneguts, el Primavera Sound dóna veu també a grups que comencen, esdevenint un gran aparador de la situació musical a nivell internacional.

 

El cartell té el gruix de les actuacions entre les nits de dijous, divendres i dissabte. Però abans, el festival s’obre a la ciutat i ofereix concerts gratuïts la nit de dimecres 28. Stromae i Holy Ghost! són alguns dels grups que es podran gaudir gratis en directe al recinte del Fòrum.

 

Per a més informació, podeu consultar el web del festival: www.primaverasound.com

 

Últims tweets

Agenda

4/2/2016
Carnaval

15/1/2016
Fiesta de Sant Antoni de Ascó