Regió   Comarca/Barri   Tipus   Entrada Sortida Persones

Sónar 2014

Sónar 2014 - Fires, festes, cultura, música, esports... l'actualitat a Catalunya | Vine a visitar Catalunya

El Festival Internacional de Música Avançada i New Media Art torna a omplir Barcelona amb el millor dels nous corrents de l’electrònica i les tendències més avantguardistes.

 

Del 12 al 14 de juny, la 21a edició del Sónar explora les últimes tendències en la música electrònica i les seves interaccions amb la creació digital i new media. Aquest festival és únic en el seu format, ja que combina l’art, l’avantguarda i l’experimentació en tota mena de camps amb els nous corrents musicals de l’electrònica de ball.

 

A més, el Sónar reuneix els artistes més consolidats del gènere amb el talent emergent de tots els terrenys de la producció musical i audiovisual. Alguns dels artistes més destacats de l’edició d’enguany són Jon Hoplins, James Holden, Theo Parrish, Massive Attack, Moderat o Richi Hawtin, però hi ha més de 120 artistes que participaran en aquesta vint-i-unena edició.

 

Les activitats del Sónar 2014 estan dividides en dues gran ubicacions: la Fira Montjuïc acull el Sónar de Dia, amb concerts, showcases i zona per a professionals, en què es donen a conèixer els nous talents, mentre que la Fira Gran Via de l’Hospitalet és l’escenari del Sónar de Nit, en què tenen lloc els grans concerts dels noms més rellevants del panorama internacional.

 

Un any més, a més de les seccions habituals, el Sónar presenta Sónar+D, un laboratori i punt de trobada per al futur de la creativitat i la tecnologia en què es faran més de 60 activitats, tant per al públic com per a professionals.

 

El festival, que ha crescut exponencialment des del seu inici, el 1994, té una clara voluntat de ser un referent internacional, com demostren els més de 80 mil espectadors que rep cada any, que provenen de més de 90 països. A més, des de 2002, el Sónar ha organitzat més de 40 festivals a diferents indrets del món, com Tokio, Osaka, Sao Paulo o Reykjavik.

 

www.sonar.es

 

Últims tweets

Agenda

4/2/2016
Carnaval

15/1/2016
Fiesta de Sant Antoni de Ascó