Regió   Comarca/Barri   Tipus   Entrada Sortida Persones

Temporada Alta

Temporada Alta - Fires, festes, cultura, música, esports... l'actualitat a Catalunya | Vine a visitar Catalunya

Del 3 d’octubre al 8 de desembre, diversos escenaris de Girona, Salt i altres ciutats de l’entorn acullen la 23a edició de Temporada Alta, el festival de teatre de referència a Catalunya.

Des de l’organització subratllen que l’edició d’enguany és amb la que compta amb més projecció internacional. En total seran 90 espectacles, dels quals 26 seran representats per primera vegada, com Trilogia Mozart-Così fan Dei Furbi , de la companyia Dei Furbi. 52 són d’autoria catalana, com l’esperada estrena de Terra Baixa i Lluís Omar un molt bon exemple del que pot ser una adaptació d’un clàssic.

 

La ballarina i coreògrafa Sol Picó serà l’encarregada d’inaugurar el festival amb l’espectacle One-hit wonders, una obra on repassa els 20 anys de trajectòria . Durant el festival es podrà gaudir de 21 espectacles mai vistos a Espanya, com Le costume  de Peter Brook o Juli Cèsar de Romeo Castellucci.

 

Però el Temporada Alta no és només teatre; el festival continua amb la seva oferta d’espectacles musicals, de dansa, de circ... I estrenarà l’últim disc de Vetusta Morla, La deriva.

 

Podeu veure tota la programació i descobrir més sobre Temporada Alta al seu web: www.temporada-alta.net

 

Últims tweets

Agenda

4/2/2016
Carnaval

15/1/2016
Fiesta de Sant Antoni de Ascó