Regió   Comarca/Barri   Tipus   Entrada Sortida Persones

Viaje a través del azul: La Vida

Viaje a través del azul: La Vida - Fires, festes, cultura, música, esports... l'actualitat a Catalunya | Vine a visitar Catalunya

Fins el 19 de gener, el Museu Picasso acull una exposició que permet conèixer a fons l’època blava de l’artista i exhibeix La Vida, obra capital d’aquest període.

La Vida és considerada l’obra culminant de l’època blava de Pablo Picasso i torna, per primera vegada des de principis del S. XX, a la ciutat on va ser creada. A través d’aquesta exposició, els visitants podran veure les connexions entre aquesta obra i alguns dels dibuixos de la col·lecció del Museu.

 

A més, es podrà veure la imatge oculta sota Azoteas de Barcelona, que va ser desvelada recentment gràcies a un estudi del museu. El material científic obtingut de l’estudi també estarà exposat, i permetrà entendre millor l’època blava de Picasso.

 

Si voleu veure aquesta magnífica exposició i admirar La Vida, que normalment s’exhibeix al Cleveland Museum of Art, acosteu-vos al Museu Picasso fins el 19 de gener.

 

www.bcn.cat/museupicasso/es/exposiciones/encurso.html

 

Últims tweets

Agenda

4/2/2016
Carnaval

15/1/2016
Fiesta de Sant Antoni de Ascó