Regió   Comarca/Barri   Tipus   Entrada Sortida Persones

Bach Zum Mitsingen

Bach Zum Mitsingen - Fires, festes, cultura, música, esports... l'actualitat a Catalunya | Vine a visitar Catalunya

El projecte Bach zum Mitsingen adapta la tradició alemanya de les Bachkantate zum Mitsingen. Des de l’abril de 2011, Pau Jorquera i Daniel Tarrida dirigeixen aquesta iniciativa que ofereix cantates de J.S. Bach en format participatiu.

Les Bachkantate zum Mitsingen són una tradició alemanya que consisteix en assajar i interpretar en un mateix cap de setmana cantates de J.S. Bach, tot seguint el calendari litúrgic luterà.La proposta Bach zum Mitsingem porta aquesta tradició a Catalunya d’una manera molt semblant a com es feia antigament: respectant les dates per a les quals Bach va escriure cada cantata, tocant amb instruments de l’època i assajant i interpretant les peces en esglésies.

 

El format d’aquestes cantates és participatiu, ja que la paraula Mitsingen significa “cant obert, on tothom s’hi pot afegir”. Tot i així, la dificultat de les obres fa que la proposta vagi dirigida especialment a cantaires amb formació musical i experiència coral. Per acabar d’arrodonir el resultat, un conjunt de músics i cantants professionals acompanyen els participants. El Cor BZM i la BZM Palou Ensemble assumeixen aquest acompanyament, que es fa amb instruments de l’època barroca.

 

A la seva web podreu trobar més informació i les dates dels propers concerts: www.bachzummitsingen.com

 

Últims tweets

Agenda

4/2/2016
Carnaval

15/1/2016
Fiesta de Sant Antoni de Ascó