Regió   Comarca/Barri   Tipus   Entrada Sortida Persones

Esports a la natura

Esports a la natura - Fires, festes, cultura, música, esports... l'actualitat a Catalunya | Vine a visitar Catalunya

Tant si sou amants dels esports d’hivern, com els d’aventura, o si voleu gaudir de turisme actiu amb els amics o la família, Catalunya és el millor destí per gaudir i practicar tot tipus d'esports a la natura.

Amb 600 kilòmetres esquiables i un total de 16 estacions d’esquí, els Pirineus ofereixen durant l’hivern una amplia oferta de turisme de neu, on practicar l’esquí alpí, l’esquí nòrdic i l’snowboard. A més, estacions com Baqueira disposen de pistes per freestylers i parcs pels més petits a les pistes.

 

Per terra, mar o aire podeu gaudir del turisme actiu a Catalunya! El senderisme és un dels esports més practicats, que permet un contacte directe amb la natura. Amb més de 7.000 km de senders senyalitzats, 11 parcs naturals, un parc nacional, 144 espais protegits i 5 vies verdes – antics traçats ferroviaris -, és una de les millors opcions per descobrir els boscos, els rius, les muntanyes i els volcans catalans.

 

Qui prefereixi els esports d’aventura pot triar entre la bicicleta tot terreny (BTT), l’escalada, el rem o el piragüisme. A l’estiu podeu gaudir d’una amplia gamma d’esports aquàtics com el windsurf, l’esquí aquàtic o el submarinisme. I els més agosarats poden atrevir-se amb el parapent, l’ala delta, el globus o els trineus de gossos.

 

Mil i una maneres de gaudir activament de l’esport a Catalunya!

 


Fotografia: http://www.elcampdetarragona.net/

 

Últims tweets

Agenda

4/2/2016
Carnaval

15/1/2016
Fiesta de Sant Antoni de Ascó