Regió   Comarca/Barri   Tipus   Entrada Sortida Persones

Festival de Cantonigròs

Festival de Cantonigròs - Fires, festes, cultura, música, esports... l'actualitat a Catalunya | Vine a visitar Catalunya

El festival de corals de Cantonigròs se celebra des de fa més de 25 anys en una esplanada d’aquesta localitat d’Osona. Cada any es programen tot un seguit de competicions entre cors de diverses nacionalitats i països: Anglaterra, Bulgària, Catalunya, Colòmbia, Corea, Ucraïna, Indonèsia, Holanda, Grècia, entre d'altres.

L’ordre habitual del programa és el següent: divendres al matí, Competició 1 de cors mixtos; divendres a la tarda, Competició 3 de cors femenins; dissabte al matí, Competició 4 de cors mixtos, femenins o masculins de música popular; dissabte a la tarda, Competició 5 de grups de danses i diumenge matí, Competició 2 de cors infantils.  

 

Paral·lelament a la competició és habitual que es programin espectacles, concerts, exhibicions castelleres i una cercavila on hi desfilaran els participants del festival: els grups de dansa per una banda i les corals per l’altra. A les actuacions musicals també s’hi conviden grups d’arreu del món.

 

La carpa on se celebra el festival té una capacitat de 2.500 espectadors i l’entrada general costa al voltant de 13 euros. L’entrada numerada, en canvi, té un preu de 16 euros i els que ho vulguin poden comprar un abonament pels quatre dies que dura el festival.

 

Fotografies: fimc.es
Text: Mar Mampel

 

Últims tweets

Agenda

4/2/2016
Carnaval

15/1/2016
Fiesta de Sant Antoni de Ascó