Regió   Comarca/Barri   Tipus   Entrada Sortida Persones

Fórmula 1

Fórmula 1 - Fires, festes, cultura, música, esports... l'actualitat a Catalunya | Vine a visitar Catalunya

La fórmula 1 és un dels esdeveniments esportius que cada any aconsegueix captar l’atenció de milions de viatgers de tot el món. Un dels llocs més emblemàtics és el Circuit de Catalunya, on cada any s’hi programen tot tipus de curses, com els Grans Premis de F1 i Moto GP, les World Series by Renault, els GT’S i el Campionat d’Espanya de Velocitat.

Tots aquells amants del motor poden visitar de prop el circuit i endinsar-se en les entranyes del circuit. La direcció del circuit organitza visites guiades per veure'n les instal·lacions, la coordinació d'una cursa, el control de la competició, el treball dels mecànics i, fins i tot, permet l'accés a espais restringits als professionals, com ara el pòdium, la sala de premsa o el pàdoc.

 

Pels més aventurers i atrevits, el circuit disposa d'un programa de conducció a través del qual tots aquells seguidors que ho desitgin es poden convertir en pilots de carreres per un dia. El Circuit de Catalunya posa a disposició   una sèrie de vehicles GT d'altes prestacions i un equip de monitors que orientaran el participant en l'activitat.

 

El Circuit de Catalunya es troba a només 30 minuts de Barcelona i és per això que la majoria dels esdeveniments de ressò internacional acostumen a tenir una gran afluència de públic, així doncs és recomanable preveure les activitats a les quals es vol assistir amb temps.

 

Últims tweets

Agenda

4/2/2016
Carnaval

15/1/2016
Fiesta de Sant Antoni de Ascó