Regió   Comarca/Barri   Tipus   Entrada Sortida Persones

Trofeu Comte de Godó de tennis

Trofeu Comte de Godó de tennis - Fires, festes, cultura, música, esports... l'actualitat a Catalunya | Vine a visitar Catalunya

El Trofeu Conde de Godó de tennis, també conegut com "Godó" o “Barcelona Open Banc Sabadell” per raons de patrocini, s'ha convertit en un dels esdeveniments esportius amb més prestigi entre els disputats a la capital catalana. Celebrada anualment a l’abril a les instal•lacions del Reial Club de Tennis Barcelona sobre una superfície de terra batuda, aquesta competició és molt més que un esdeveniment estrictament esportiu, és un esdeveniment social.

En 1953, amb motiu de la inauguració de la nova seu del Reial Club de Tennis Barcelona al barri de Pedralbes, Carlos Godó Valls, Comte de Godó, va decidir instaurar la celebració d'un torneig que recollís les ambicions esportives del club. La nova competició va ser hereva de les antigues competicions disputades a Barcelona, com el Campionat Internacional. Actualment, el Trofeu Conde de Godó lliura un milió de dòlars en premis.


El trofeu Conde de Godó va ser dissenyat en 1953 pels joiers Soler Cabot. Realitzat en plata de llei amb un pes aproximat de 13 quilos, la seva base és de roure americà. L'any 2000 el trofeu va ser totalment renovat per J. Roca joiers, augmentant la grandària de la base per gravar en ella el nom de tots els vencedors de la competició. El trofeu consisteix en una gran copa, coronada per un tennista en miniatura en la part superior.

 

 

Fotografia: http://www.facebook.com/barcelonaopenbancsabadell?ref=ts&fref=ts

 

Últims tweets

Agenda

4/2/2016
Carnaval

15/1/2016
Fiesta de Sant Antoni de Ascó