Regió   Comarca/Barri   Tipus   Entrada Sortida Persones

DOCSBARCELONA

DOCSBARCELONA - Fires, festes, cultura, música, esports... l'actualitat a Catalunya | Vine a visitar Catalunya

Del 25 al 31 de maig, el Festival Internacional de Cinema Documental DocsBarcelona arriba a la seva 18a edició.

Prop de 450 professionals de 34 països gaudiran del festival, que converteix Barcelona durant uns dies en la capital del cinema documental. Al llarg del festival, es projectaran més de 40 títols en cinc sales de la capital catalana. A més, hi haurà multitud d’activitats paral·leles.

 

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) concentrarà la major part de les propostes del DocsBarcelona, però també hi haurà projeccions i activitats als cinemes Multicines Aribau, a l’Auditori de la Pedrera i a l’Arts Santa Mònica.

 

El tret de sortida el donarà, el dimecres 27 de maig, el documental La Llista de Falciani del director Ben Lewis, que arriba en ple debat sobre la impunitat del frau fiscal. 

 

El DocsBarcelona també compta amb la secció Docs&Teens dedicada als nens i joves de 12 a 16 anys. Més de 700 estudiants s’acostaran al cinema documental per descobrir altres realitats.

 

Per últim els Pitching Forums del DocsBarcelona continuaran, com cada any, esdevenint un dels mercats de presentació de projectes i recerca de finançament més prestigiosos del món. Els professionals del sector podran gaudir d’aquesta i de moltes altres activitats, com workshops, un congrés internacional sobre documental interactiu o sessions de visionat a porta tancada amb televisions, distribuïdors i agents de venda.

 

Podeu consultar la programació i veure més informació aquí: www.docsbarcelona.com

 

 

Últims tweets

Agenda

4/2/2016
Carnaval

15/1/2016
Fiesta de Sant Antoni de Ascó