Regió   Comarca/Barri   Tipus   Entrada Sortida Persones

L'Alternativa

L'Alternativa - Fires, festes, cultura, música, esports... l'actualitat a Catalunya | Vine a visitar Catalunya

Arriba una nova edició del festival de cinema independent de Barcelona, que aposta per la innovació en el seu 21è aniversari.

L’edició d’aquest any se celebra del 17 al 23 de novembre i compta amb 28 films a la secció L’Alternativa Oficials, que inclou llargmetratges i curtmetratges de cinema contemporani internacional que permeten descobrir directors emergents i accedir a obres poc difoses als circuits convencionals.

 

Alguns dels films més destacats d’enguany són El segundo juego, de Corneliu Porumboiui, que narra la vivència del propi director mirant un partit de futbol arbitrat pel seu pare i els records que els hi genera a cada un d’ells veure les imatges, o Slimane  del tenerifenc José A. Alayón, un film sobre la migració marroquí de menors a Canàries, que fuig del clixé.

 

L’Alternativa Paral·leles mostra tant la producció de cineastes emergents com una selecció de retrospectives, homenatges, films desconeguts d'autors consagrats i cinematografies poc conegudes. L'Alternativa Paral·leles inclou també la secció Panorama, dedicada a llargmetratges i curtmetratges de directors espanyols.

 

El festival inclou múltiples activitats paral·leles, com L’Alternativa Hall (hores de programació gratuïta, rica i diversa a l’entrada del CCCB) o els espais de formació i debat de L’Alternativa Activitats, que engloba seminaris d’escoles de cinema i d’altres orientats a professionals.

 

Tot i les dificultats que troba el cinema independent, i més en el moment actual, el festival compta amb una extensa programació que es podrà gaudir a la Filmoteca de Catalunya, l’Institut Francès de Barcelona i el CCCB.

 

Del 24 de novembre al 8 de desembre, algunes de les pel·lícules de L’Alternativa Oficials i Panorama estaran disponibles a Filmin.

www.alternativa.cccb.org

 

Últims tweets

Agenda

4/2/2016
Carnaval

15/1/2016
Fiesta de Sant Antoni de Ascó