Regió   Comarca/Barri   Tipus   Entrada Sortida Persones

Mercat de Música Viva de Vic

Mercat de Música Viva de Vic - Fires, festes, cultura, música, esports... l'actualitat a Catalunya | Vine a visitar Catalunya

El Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) arriba a la 26a edició consolidant-se com a fira musical de referència internacional.

El MMVV és un punt de trobada que reuneix tots els sectors de la indústria musical des de l’any 1989. Durant quatre dies, músics de tot el món, especialment de l’àrea del Mediterrani, mostren les seves propostes, que inclouen un ampli ventall d’estils i van dirigides a tot tipus de públics.

 

La inauguració comptarà amb 9 concerts programats: El duet format per Roger Mas i Benjamim Taubkin serà l’encarregat d’inaugurar el festival, i els altres concerts aniran a càrrec de Calima, 17 Hippies, Pegasus, The Mamzelles, Zebda, Ian Sala, Miquel Serra i Ocellot.

 

Després, durant els quatre dies de festival, més de cinquanta concerts es repartiran per tota la ciutat. En destaquen les presentacions de discos d’Adrià Puntí, Raimundo Amador, Marlango, Kepa Junkera, o Pau Vallvé, a més de la descoberta de noves propostes com Toni Xuclà, Germà Airé, Beach Beach o Eskorzo.

 

Entre divendres i dissabte, a més, el gran públic podrà gaudir de l’ampli ventall de programació gratuïta que inclou el Mercat, amb artistes com Fundación Toni Manero, Els Pets, Rapsusklei, Joana Serrat, Manel, Bongo Botrako, Joan Colomo i Hombres Bala.

                                                                                                 

Dins del Mercat de Música Viva de Vic també hi ha el MVLAB, un espai de trobada en què programadors, institucions, festivals, empreses, promotors, agències, discogràfiques i professionals intercanvien coneixements i experiències i fomenten la creació de negocis i la innovació en el sector.

 

Si en voleu saber més, visiteu el web del festival: www.mmvv.net

 

Últims tweets

Agenda

4/2/2016
Carnaval

15/1/2016
Fiesta de Sant Antoni de Ascó