Regió   Comarca/Barri   Tipus   Entrada Sortida Persones

Tàrraco Viva

Tàrraco Viva - Fires, festes, cultura, música, esports... l'actualitat a Catalunya | Vine a visitar Catalunya

Del 5 al 25 de maig, Tarragona acull el XVIè festival Tàrraco Viva. La ciutat recupera durant tres setmanes la seva tradició llatina i ofereix activitats de tot tipus.

Tàrraco va ser una ciutat importantíssima a l’època romana, que no només va ser la capital d’Hispània sinó que també ho va arribar a ser de tot l’Imperi Romà durant dos anys. Ara, el festival Tàrraco Viva recupera aquest passat gloriós i difon la seva història a través de tot tipus d’activitats.

 

Conferències especialitzades, tallers per als més petits, recreacions de batalles de gladiadors o exhibicions de cuina són només algunes de les propostes del festival. Durant uns dies, la ciutat rememora la vida quotidiana de fa dos mil·lennis i reviu la grandiositat del seu passat.

 

L’objectiu de Tàrraco Viva és posar a l’abast del públic majoritari la història i el patrimoni cultural de la ciutat. Per tal d’aconseguir-ho, les activitats se celebren als espais monumentals o arqueològics més emblemàtics de Tarragona, com l’Amfiteatre, les Muralles, el Circ o la Volta del Pallol.

 

Aquest any, l’edició se centra en el bimil·lenari de la mort d’August, emperador que va transformar política i culturalment l’Imperi Romà. A través de lectures dramatitzades, projeccions de pel·lícules i documentals i representacions teatrals, tothom que vulgui podrà acostar-se una miqueta a l’antiga Tàrraco romana.

 

Podeu veure més informació i consultar el programa aquí: www.tarracoviva.com

 

Últims tweets

Agenda

4/2/2016
Carnaval

15/1/2016
Fiesta de Sant Antoni de Ascó